logo van Timmerfabriek Oomkens BV

Trotse hoofdsponsor van de

Timmerfabriek Oomkens Cup 2022

Specialist in kozijnen
Met ons gerobotiseerde productieproces kunnen wij met precieze nauwkeurigheid kozijnen produceren. Wist u dat een houten kozijn met minimaal onderhoud een levensduur kan behalen van wel 80 jaar? Ook kunnen wij kozijnen in alternatieve houtsoorten produceren waardoor schilderen niet meer noodzakelijk is.
Hightech gevelproducent
In onze fabriek produceren wij onder ideale omstandigheden woningen. Het inbouwen van kozijnen, inclusief beglazing, en verdere installatiewerkzaamheden verzorgen wij ook. Een groot voordeel is dat een woning binnen 1 dag wind- en waterdicht is. Geen onnodig bouwvocht meer!
Duurzame productie
We staan voor maatschappelijk en duurzaam verantwoord ondernemen. Zo hebben we ons aangesloten bij alle toonaangevende keurmerken in de branche en gebruiken wij door onze zonnepanelen in het geheel géén gas. Ons restafval gaat zoveel mogelijk opnieuw de fabriek in voor hergebruik. Samen met Gemeente Het Hooge Land creëren we banen voor speciale doelgroepen.
We zijn op zoek naar collega's!
In ons gezellige team zijn wij nog op zoek naar montagemedewerk(st)ers voor kozijnen en de houtskeletbouw. Ook zoeken we nog een werkvoorbereid(st)er. Ben jij of ken jij misschien onze nieuwe collega? Bezoek dan onze website op www.tifa-oomkens.nl en reageer om vrijblijvend kennis te maken!
Scroll naar boven